导 航

五月嘅摩天輪城市

即將落成與中山市石岐區,興中廣場,其中摩天輪項目,成就中山市市中心一大城市風景。

五月真係一個落雨時節,所以影出來效果不佳,所以通過藝術視覺處理,希望閣下得到不同的視覺享受!

In Shiqi, is your Ferris wheel world! 向石岐,就係你嘅摩天輪世界!

This is the Zhongshan! 冇錯,嚟嘅就係大家口中嘅水泥城市!

This is the Zhongshan! 一日一小變,一年一大變,冇錯,唯獨中山先有嚟嘅變化!

Former Lee Mayor product,ShengJingShangFang Building! 前任李市長產物,盛景尚峰大厦!

Zhongshan people like McDonald's, McDonald's is our childhood memories! 中山人摯愛M記,因為M記就係我哋嘅童年回憶!

Newspaper of Zhongshan, Zhongshan Daily! 中山人嘅報紙,中山日報!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

不错,效果很好.支持一下.

支持

很有藝術角度

回复 1# hzl1234

糾正一下 , 盛景尚峰的英文是The Summit

回复 5# 中山崛起

哈哈,我都唔知佢英文名係乜,你唔講我都唔知..

回复  中山崛起

哈哈,我都唔知佢英文名係乜,你唔講我都唔知..
hzl1234 发表于 2013-5-15 18:03

比較期待岐江新城{:5_118:}

回复 7# 中山崛起

哈哈,我都期待,但係到宜家都未有規劃圖,係吖,我想加你即時通訊,你有冇Skype或者騰訊QQ吖!

图片经过楼主的精心修饰,城市更加和谐美丽。